Arbejdssko til håndværkerarbejde

På fredag går jeg på mine 3 ugers længe ventede sommerferie, og det ser jeg virkelig frem til. Konen og jeg skal desværre ikke ud og rejse i år, da vi har besluttet os for at renovere huset i stedet – og det er næsten endnu bedre, da jeg selv har fået lov til at stå for det meste.

Jeg er tidligere uddannet håndværker, så jeg elsker at gå at lave den slags arbejde. Jeg har fået købt alle materialer ind, og det eneste jeg faktisk mangler på nuværende tidspunkt er et par gode arbejdssko.

T6 arbejdssko

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg sidst har lavet noget håndværkerarbejde, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, om der er sket noget nyt i branchen? Sidst jeg skulle bruge arbejdssko, valgte jeg at købe et par fra HKSDK, og de var rigtig gode, og jeg har da også planer om at købe et lignende par i år, medmindre I fortæller mig, at der er kommet nogle endnu bedre arbejdssko på markedet siden da – men det tror jeg nu ikke, da jeg ved, at HKSDK som regel er på forkant med nye tendenser.

Det kan selvfølgelig godt tænkes, at HKSDK har udviklet nye arbejdssko, der er endnu bedre end dem, jeg plejer at købe, og i så fald må I da meget gerne anbefale mig en rigtig god model.

Jeg har planer om at gå i gang med byggeriet i weekenden, så jeg har lige et par dage til at få købt mig et par gode arbejdssko, så lad mig endelig høre fra jer i løbet af de næste par dage.