Designer udendørslamper til billige priser

Min kone havde i lang tid bedt mig om at købe nogle udendørs lamper til vores have og indkørsel, da der om natten var bælgmørkt udenfor, og det derfor kunne være utroligt ubehageligt at gå igennem haven uden noget ordentligt belysning. Derudover var det også vigtigt at vi fik nogle udendørs lamper til vores indkørsel, da vi således kunne have nemmere ved at køre bilen på plads, eller køre ud, hvis vi skulle bruge bilen om aftenen, derfor tog jeg og mine kone ned til det lokale hardwaremarked, for at købe os nogle udendørslamper. Vi kunne dog hurtigt se at butikkens priser var utrolige dyre, samtidig med at deres produkter ikke levede op til de designkrav min kone selv havde.

Derfor måtte vi tage skuffet hjem uden vores udendørslamper, dog kom jeg selv hurtigt på en god løsning på vores problem, nemlig at jo bare kunne lave en hurtig søgning på internettet for at finde os nogle gode kvalitative udendørs lamper til forbrugervenlige priser, og sørme om vi ikke fandt en hjemmeside, som endda kun fokuserede på at sælge lamper og belysning. De havde lamper til al slags brug, og begge ender af de forskellige prisklasser, min kone kunne også vældig godt lide hjemmesiden da lamperne design var meget enkle og minimalistiske hvilken er særpræget ved især dansk design.

 9780

Sokel og solcellelamper

Til vores indkørsel besluttede vi os for at købe seks styks Ancona solcellelampe, som også var af rustfrit stål. Til haven købte vi fire styks sokellamper fra Elea, som afgiver et blændfrit lys.

Efter kun to dage fik vi vores store pakker med udendørslamper af postbuddet, jeg og min kone løb hurtigt ud til haven og satte de nye udendørs lamper til, hvorefter vi gjorde det samme med indkørslen, derefter ventede vi med spændthed til at mørket skulle falde på, så vi kunne se lysene i funktion, og hold da op hvor lamperne lyste så smukt i tusmørket, vi blev mildest talt vældig glade for vores nye udendørs lamper. Mig og min kone tilbragte resten af aftenen i haven med vores nye dejlige belysning, da det virkelig så flot og romantisk ud, og derfor brugte jeg anledningen til at have en hyggelig aften med konen i haven.