Døjer du med fugtig kælder?

fugt kælder elektro osmose

Kom den fugtige kælder til livs

Godt nok er vejret i disse dage helt fantastisk med høj sol, og temperaturer der ligger fra 15-20 grader, og regn har vi ikke set meget af på det seneste. Og det er endnu længere tid siden, at vi har fået regnskyl af sådan en karakter, at det har kunnet formå at fylde kælderrum op med vand fra gulv til loft. Men ikke desto mindre så er det et problem, som vi i de senere år har kunnet se en opadgående kurve på. Disse voldsomme regnskyl, der mere eller mindre sætter hele landet på standby bliver kun værre og værre, og dette betyder, at vi vil se endnu flere fugtige kældere over hele landet.

En fugtig kælder er super træls at have, da det skaber en lang række af problemer. Det er ikke muligt at have ting stående i kælderen, da fugten vil trænge ind i genstandende og plage dem med fugt også. De fleste kældere vil også have en tendens til at begynde at lugte fælt, hvis der ikke gøres noget ved det hurtigt. Og denne stank kan sprede sig til resten af huset, og så er det lige pludselig uudholdeligt at være i hjemmet. Det kan også være sundhedsskadeligt at bo i et hus, der døjer med fugt. Fugten vil forårsage en udvikling af skimmelsvamp, og dette kan være ekstremt sundhedsskadeligt, hvis man befinder sig nær dette i længere tid. Og sidst men ikke mindst, så kan fugt i kælderen eller andre steder i huset forvrænge husets værdi i sådan en grad, at det bliver svært at sælge.

Der er altså rigtig mange grunde til at gøre alt, hvad man kan for at holde fugt i kælderen på god afstand. Mange værner straks til de sædvanlige midler heriblandt varmeblæsere og lignende. Dette er også en ganske fin løsning, men problemet med denne løsning er, at den ikke er permanent og forebyggende. Du kan derfor begynde helt forfra, hvis du pludselig står med fugt endnu en gang, og i sidste ende vil du skulle gennemgå en omfattende renovering af hele kælderen.

Så hvis du vil have en permanent tør kælder, så kan jeg varmt anbefale elektro osmose, som er en hel igennem genial løsning. Hvordan dette virker er en lang og teknisk forklaring, men du kan læse mere om elektro osmose hér.