byggesagkyndig

Få byggesagkyndig rådgivning når du skal bygge

Står du og skal i gang med noget ombygning, renoveringsarbejde eller tilbygning, så kan det være en god ide, at have en byggesagkyndig med på sidelinjen, så du er sikret professionel rådgivning. Hos det rådgivende konsulentfirma H.J. Byg-Consult i Virum i Storkøbenhavn, har de specialiseret sig i at tilbyde professionel byggerådgivning og assistance i forbindelse med alt inden for tilbygning, ombygning, renoveringsarbejde og udbygning.

Med de mange byg-selv skader og fejl, der hvert år registreres i Danmark, har H.J. Byg-Consult netop specialiseret sig i, at bistå private byggeprojekter med professionel rådgivning af dygtige byggesagkyndige. Ifølge dem, er det vigtigt at have en byggesagkyndig ind over til løbende rådgivning, når du skal købe bolig, skal have udført bygningsforbedringer samt have udført / selv udføre håndværksarbejde generelt, da det betaler sig i længden.

H.J. Byg-Consults byggesagkyndiges rådgivning

Firmaet H.J. Byg-Consult er et lille selvejende firma i Virum, der ejes af den byggesagkyndige Henning Jensen, der sammen med sine ansatte tilbyder professionel byggerådgivning.  Firmaets byggesagkyndige udfører rådgivning i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og Virum, og bliver især hyret til rådgivning ved boligkøb, tilbudsskrivelser, kontrakter mv. Firmaet arbejder sammen med håndværksfirmaer i forbindelse med tilbygning, ombygning, renovering, energibesparelse, forsikringsskader m.m., og yder på den måde, som byggesagkyndige, den bedste rådgivning.

H.J. Byg-Consult har 45 års erfaring i byggebranchen, hvor chefen Henning Jensen har drevet selvstændigt entreprenørfirma gennem de 32 år. Her har han, udover som byggesagkyndig, at tilbyde rådgivning, også beskæftiget svende og lærlinge, der gennem hans firma har opnået praktisk og teoretisk viden. Drivkræfterne bag H.J. Byg-Consult kommer således fra en yderst byggesagkyndig mand, der, med hans mange år på bagen, kan yde den optimale byggerådgivning, der både kan spare dig for penge samt minimere unødige misforståelser og bekymringer i forbindelse med boligkøb eller håndværksarbejde.

Den byggesagkyndiges opskrift på god rådgivning

Når Henning Jensen, som byggesagkyndig, skal give opskriften på god rådgivning, så er det, at holde hovedet koldt og tænke klart, når man får tilbudt billige tilbud på rådgivning. Ofte er det fristende at tage de billige tilbud, når der skal bygges om eller renoveres, men når alt kommer til alt, så kan disse tilbud om billig rådgivning fra ”byggesagkyndige” ofte komme til at koste dig mange penge. Der slækkes ofte på kvaliteten i forhold til leverancer og arbejdsydelser, og pengene er oftest langt bedre givet ud, når man modtager byggerådgivning fra en byggesagkyndig med mange år i branchen.

byggesagkyndig