Gør som mig og få kontakt til boligadvokat gennem advokatfirma

Jeg bor lige nu til leje i min bolig, men jeg har længe gået med en drøm om at købe mit eget en dag, og nu har jeg endelig økonomien til, at det kan lade sig gøre. Da jeg er førstegangskøber, vil jeg gerne have juridisk assistance ved min side i købssituationen, og derfor har jeg allieret mig med en boligadvokat, som jeg er kommet i kontakt med igennem det advokatfirma, jeg allerede er tilknyttet, som jeg benytter mig af i forskellige andre anliggender.

Som førstegangskøber er jeg blevet en smule skræmt af alle de mange skrækhistorier, man hører om bolighandler, hvor en køber eksempelvis har købt en bolig, som han så efterfølgende har haft en masse problemer med, og det vil jeg bare ikke risikere at komme ud for, så derfor vurderede jeg, at det var pengene værd at få en boligadvokat på sagen, så jeg er sikker på, at alt forløber, som det skal.

Jeg har allerede fundet en bolig, jeg gerne vil kigge nærmere på, og jeg har derfor et møde med min boligadvokat i dag.

Boligadvokaten har jeg som sagt fundet gennem det advokatfirma, jeg plejer at bruge, når jeg skal bruge en advokat. Du kan læse om advokatfirmaet her.

boligadvokat