Jeg overvejer at købe LED lyskilder

Jeg står og skal have købt et par nye pærer til nogle nye lamper, jeg har fået købt, og jeg overvejer stærkt at investere i LED lyskilder. Jeg har nemlig hørt fra mange, at LED lyskilder er det ultimative inden for den verden lige nu, og at man kan spare op til 80 % på strømregningen tæller altså heller ikke ligefrem ned.

Fordelen ved LED lyskilderne skulle nemlig være, at man blandt andet kan spare rigtig mange penge på strømmen, og så har de en utrolig lang levetid, hvilket betyder, at det altså er meget billige i drift. De koster selvfølgelig også lidt mere end almindelige lyskilder, man ser man på, hvor store besparelserne er på sigt, så er det helt klart en fordelagtig handel.

Så er spørgsmålet bare, hvor jeg skal købe mine LED lyskilder henne, for jeg vil jo gerne spare så mange penge som muligt, men samtidig vil jeg også gerne købe kvalitet. Sådan er det vel altid, i hvert fald for mit vedkommende, men lige nu sidder jeg og kigger hos Mr Perfect, og det bliver nok der, jeg ender med at købe min LED lyskilder fra.

LED lyskilder