dørlåse

Københavns Låsesmed på Frederiksberg hjælper dig på alle tider af døgnet

De fleste af os har nok prøvet at være låst ude af vores lejlighed og følt det som verdens undergang, da sådan nogle situationer oftest sker på de mest upassende tidspunkter af døgnet.

Som regel sker ulykken, når man har travlt med at komme ud af døren, og derfor glemmer at komme nøglen i tasken eller lommen. Derfor opdages skaden også først, når man står foran hoveddøren og prøver at føle sig frem til nøglebundtet i bunden af tasken og alle kommer tilgængelig i bukser og jakke.

Så rammer realiteten om, at nøglen allerede ligger indenfor på hylden.

Der er hjælp at hente

Når pulsen igen har fundet sin normale rytme rammer den næste realitet – det er efter arbejdstid, så alle låsesmede har lukket. Så kan man ellers se frem til at tilbringe natten på en vens eller måske naboens sofa, indtil der kan skabes kontakt til den nærmest tilgængelige låsesmed.

Hos Københavns Låsesmed på Frederiksberg går de det ekstra skridt for, at du skal undgå netop denne ulejlighed. Med en låsesmed på døgnvagt er det muligt kontakte Københavns Låsesmed på alle tider af døgnet, så du aldrig skal vente natten over på igen at få adgang til dit hjem.

På adressen inden for 15 minutter

Københavns Låsesmed er placeret overalt i København samt Storkøbenhavn. Derfor vil du ikke opleve en ventetid på længere end 15 minutter, før hjælpen står på adressen. Københavns Låsesmed arbejder konstant på Frederiksberg, hvorfor alle låsesmede er hjemmevante i omgivelserne og velbekendte med oftest monterede låse.

Eksperter i alle låsetekniskeproblematikker

Hos Københavns Låsesmed kommer kundens tilfredshed i første række. Derfor er en opgave ikke løst, for kunden er tilfreds. Alle låsesmede har taget den fireårige uddannelse, hvorefter de jævnligt kommer på efteruddannelse og diverse former for låsesmedsrelaterede kurser.

Udover at hjælpe i tilfælde af glemte nøgler, tilbyder Københavns Låsesmed også andre låsetekniskeservices. Det gælder blandt andet professionel sikring af boligen, som de igennem det sidste år har fået stor erfaring med.

Effektiv sikkerhedsrådgivning

Er du i tvivl om, hvorvidt din bolig er tilstrækkelig sikret? Københavns Låsesmed tilbyder gratis sikkerhedsrådgivning, som består af et komplet sikkerhedstjek af din bolig, hvorefter en udførlig anbefaling udarbejdet. Sikkerhedstjekkel består af at tjekke holdbarheden af boligens låse og deres modstandsdygtighed.

Derudover indebærer sikkerhedsrådgivningen også generelle anbefalinger til, hvordan du bedst sikrer din bolig mod ubudne gæster.

De tager de opgaver, ingen andre tør at tage

Hos Københavns Låsesmed har de ryg for at tænke ud af boksen for at løse alle opgaver. Det betyder, at du aldrig vil opleve at stå tilbage med en uløst låsetekniskopgave, når Københavns Låsesmed har været forbi.

Såfremt opgaven ikke bliver løst, efterlader låsesmeden ikke adressen, før der er lagt en plan for situationen.

Københavns Låsesmed har flere års erfaring med i bagagen, hvorfor du altid er sikret den bedste sikkerhed og de rette produkter til den rette pris.