Københavns Låsesmed Døgnvagt

Låsesmed med døgnvagt – nattens ensomme helte

Når natten falder på, er der en helt speciel gruppe, der står op og gør sig klar. Københavns Låsesmed Døgnvagt er parate, når du mest har brug for det. Hele døgnet rundt er de på standby og klar til at rykke ud, når du har mistet dine nøgler eller ikke kan komme ind i din bolig.

At være låsesmed i døgnvagten er et ensomt job, hvor man kører rundt alene i nattens gader. Byen ligger i dvale selvom ethvert gadehjørne er lyst op af store neonskilte eller flakkende gadelygter. De enkelte natteravne som bevæger sig gennem de Københavnske gader skyer varevognens store forlygter, så snart de rammer fortovene ved hvert et sving. De viger fra den firehjuledes buldrende motor, der nat ud og nat ind patruljerer sit territorie. Men Københavns Låsesmed Døgnvagt er ikke på jagt efter nattens lyssky skygger, der operer i det mørke – Københavns låsesmed Døgnvagt er på gaden for at hjælpe nødstedte personer med at komme ind til deres hjem.

 

Københavns Låsesmed Døgnvagt er lige rundt om hjørnet

 

Men i stedet for et oplyst logo på nattens mørke himmel kan et kald på 60 13 50 50 til Københavns Låsesmed Døgnvagt redde alle, der har låst sig ude eller mistet sine nøgler. Københavns Låsesmed Døgnvagt kontrollerer alt fra Indre By til hele Storkøbenhavn, og de kører rundt med det nyeste udstyr og den seneste uddannelse inden for låseteknikker. Københavns Låsesmed Døgnvagt har ikke en ærkefjende, med et sminket ansigt og dårlig tøjstil, der spreder frygt og rædsel i nattelivet; snarere beskytter de Københavnerne mod et utal af tyve, der lukrerer på uskyldiges ulykke og uopmærksomhed. Deres fornemmeste opgave er at skabe tryghed for de udsatte, sikkerhed for de nødstedte og de kommer, når du mest har brug for dem. Københavns Låsesmed Døgnvagt gør alt, hvad de kan for at sikre dig og din bolig, men modsat andre superhelte, findes der mange låsesmede fra Københavns Låsesmed Døgnvagt. De arbejder tæt sammen som et team og har flere års erfaring med det Københavnske natteliv.

Københavns Låsesmed er klar dag og nat

 

Når natten så småt begynder at forsvinde og morgenens solstråler erstatter neonskiltene og gadelamperne, begynder menneskene at ændre bybilledet. Folk strømmer som myrer ud på gaderne på vej til arbejde uden den fjerneste ide om den panik, rædsel og utryghed, der har ramt deres medborgere den forgange nat. De fortsætter med at leve i det uvisse, men Københavns Låsesmed Døgnvagt ved, at endnu en travl dag står for døren. Københavns Låsesmed døgnvagt lever nemlig fuldt op til deres navn – hvad enten du har brug for hjælp om natten eller dagen.