Leder du efter nogle nye fede lamper?

lamper væglamper

God belysning er nødvendig

Nu er det endelig blevet den tid på året, hvor vi igen får en hel masse lys og sol og for ej at glemme varme! De fleste af os kan sikkert blive enige i, at vintermånederne godt en gang imellem kan være en smule hyggelige. Der er nemlig ikke meget bedre end at ligge på sofaen en mørk og kold vinteraften under dynen eller tæppet med en varm kop te eller kakao, noget lækkert at spise og en god film eller serie kørende i fjernsynet. Hvad vi nok også godt kan blive enige i er, at sol, sommer og varme er tusind gange bedre! Desværre ligger Danmark placeret et sted på jorden, hvor vinteren er rigtig lang og utrolig mørk og kold, hvorfor rigtig mange danskere er hårdt ramt af vinterdepression.

Men selv om vi ikke har mulighed for at få meget lys via solen i vinterperioden, så kan man fordel lade belysningen hjemme i boligen være tændt lidt oftere og lidt længere tid. Jovel, det koster lidt ekstra knaster, men i sidste ende vil det komme dig til gode. God belysning er nemlig en nødvendighed, da vi ellers vil have tendens til at gå lidt ned med flaget, hvilken kan have store konsekvenser, hvis man er i risikozonen for at blive hårdt ramt af en vinterdepression. De fleste af os har nemlig enten et arbejde eller en uddannelse, som vi skal passe, hvorfor det ikke er optimalt at gå rent med en vinterdepression, som vil betyde, at vi ikke kan yde optimalt.

Den rigtige lampe kan gøre en verden til forskel

Det er de færreste mennesker, der tænker over det. Men den rigtige lampe kan faktisk gøre en rigtig stor forskel i forhold til at belyse dit hjem bedst muligt samt at give dig det mest naturlige lys, hvilket kan gøre en stor forskel i vintermånederne.

Jeg har lagt mærke til, at rigtig mange er glade for gulvlamper, men de er faktisk forholdsvis dårlige i forhold til ovenstående. Ikke nok med at gulvlamper fylder en hel del på gulvet, så er gulvlamper ofte af sådan en højde, at lyset er i hovedhøjde, hvorfor vi får det lige i hovedet. Det gør mere skade end gavn. Vi er vant til at få lys fra solen, som jo lyser os ned i hovedet. Det er derfor unaturligt, hvorfor vi ofte får ondt i hovedet, når vi får lys lige ind i ansigtet.

Væglamper er derimod rigtig gode, da de først og fremmest giver os langt mere gulvplads, og vigtigst af alt giver de os et mere naturligt lys.

Svært at finde en pæn lampe?

Rigtig mange kender sikkert til det der med, at det er ofte er svært at finde en rigtig fed lampe, som man faktisk gider have stående eller hængene. Jeg kender i hvert fald til det selv. Der er nemlig rigtig mange grimme og kiksede lamper derude. Jo, selvfølgelig kan man da smide flere tusinde kroner efter nogle lamper, men hvor mange af os er dog interesserede i det?

Men nu behøver du ikke længere at fare fra butik til butik i jagten efter nogle fede lamper. Du bør virkelig gøre dig selv en tjeneste og tjekke Lampegiganten.dk ud! De har et Nordens største sortiment af lamper på over 30.000 produkter.

Jeg har i hvert fald fundet et par rigtig fede væglamper, som jeg er vanvittig glad for, på Lampegiganten.dk.